16.8.06

USASCII rules :-/

Blogin aloittaminen oli yllättävän helppoa. Suurin vaikeus oli keksiä käyttäjätunnus, joka ei ole jo varattu. Tunnin yrittämisen jälkeen tulin siihen tulokseen, että kanssani samannimisiä tai samalla tavalla ajattelevia bloggaajia täytyy olla kasapäin. Taistelu parrasvaloista tulee siis olemaan tiukkaa.
Melkein yhtä vaikeaa oli keksiä blogille osoite, sillä kaikki mieleen tulleet nimet oli jo varattu. Aloitin naivisti kokeilemalla mm. sellaisia sanoja kuin "vision", "insight", yms., mutta siirryin nopeasti eteenpäin seuraavaan ryhmään: "insite", "incite", jne. Melkein jo valitsin "endisinsight.blogspot.com", mutta jätin sen kuitenkin Endis Insight -nimisen firman poikia varten.

Mielelläni olisin käyttänyt nimessä jotain sopivaa suomenkielistä sanaa, mutta eipä jenkkien (?) kehittämä softa vielä sellaista tue, vaikka ääkkösten käyttö verkkotunnuksissa on ollut teoriassa mahdollista jo pitkään. Mutta maailma muuttuu ja vaikka näky.blogspot.com jäi tällä kertaa rekisteröimättä, tulee sekin aika vielä.
Mutta miksi optasia? Fiksuimmat ovat sen tietysti jo selvittäneet, mutta kyllä se muillekin kerrotaan. Seuraavassa postissa.

0 kommentti(a):